Social

Títol Breu descripció del projecte
Transformem Manresa

Projecte d’ApS sobre la conscienciació a la ciutadania respecte la vulneració dels drets humans i les relacions de poder.

Documental: Els invisibles

Pioners i Caravel·les graven i difonen un documental sobre la situació de les persones sense sostre a la ciutat de Lleida.

Cau al carrer. Tots i totes fem servei; Teatre social

Sensibilització sobre les injustícies, diferències socials i la desmilitarització de l'educació a partir del teatre social i al carrer.

Abuelítics

Treballar amb els avis d'una residència, estar amb ells i fer un intercanvi de coneixements i experiències.

L'opinió de les paraules

Realització de preguntes sobre el sexisme, els residus nuclears i el tractament mediàtic a habitants de la ciutat de Tarragona a partir d'unes llibretes repartides per la ciutat i realització de xerrades sobre els temes plantejats.

Celebrem la castanyada fent servei

Realització d'una jornada de Servei al poble de Gironella amb tot l'agrupament incloses famílies. Es va arreglar una tanca de l'escola del poble, s'hi va pintar un mural i es van netejar els jardins. També es van arreglar diverses fonts del poble.

La Murga, Joves escoltes rehabiliten pisos de veïns del casc antic de Lleida

Projecte d’aprenentatge i servei que pretén sensibilitzar i millorar la qualitat de vida dels ciutadans en risc d'exclusió reivindicant el dret a un habitatge digne.

Recollim telèfons mòbils vells per a la Fundació Mona

Projecte de recollida de telèfons mòbils en col·laboració amb la Fundació Mona.

El cau fa periodisme i fa poble

L'agrupament de Ivarsenc fa arribar al poble què és el cau i què fa a tot el poble, per difondre la seva tasca i allò que fan, com a cau i com a moviment escolta.

Aprèn jugant

Consisteix en fer un casal d'estiu a la ciutat de Niefang, Guinea, amb nens i nenes de 3 a 15 anys i paral.lelament fer una formació de monitors que per donar seguretat i autoconfiança als nois guineans també van impulsar el projecte.

Pàgines