Celebrem la castanyada fent servei

ImprimirImprimir
Nom de l'Agrupament: 
AEiG Sebastià Montraveta
Demarcació: 
Catalunyacentral
Municipi: 
Gironella
Correu electrònic de l'agrupament: 
Breu descripció del projecte: 

Realització d'una jornada de Servei al poble de Gironella amb tot l'agrupament incloses famílies. Es va arreglar una tanca de l'escola del poble, s'hi va pintar un mural i es van netejar els jardins. També es van arreglar diverses fonts del poble.

Desenvolupament del projecte: 

L'AEIG Sebastià Montraveta, el dia de la castanyada, va realitzar una jornada de servei amb els pares i mares de l'agrupament. Es van realitzar tasques de servei amb l'escola. Per realitzar aquestes tasques, es van posar d’acord amb l’equip directiu de l’Escola Pública de Gironella i van pintar un mural al pati del centre, van polir i envernissar una tanca i una caseta de fusta on juguen els nens i nenes i van netejar l’espai públic dels jardins del centre.

A més a més, van netejar i recuperar algunes fonts del poble, i de manera consensuada amb l’ajuntament, van arribar a l'acord d'arreglar la Font dels Tòrracs. Un cop acabada la feina, es van reunir tots a l’Ermita de Sant Marc on van celebrat el pas d’unitat de tots el membres participants. Per acabar el dia, van dinar tots junts i van celebrar la castanyada tot menjant coca, xocolata i castanyes.

Aprenentatges que s'han donat: 

A partir de la realització d'aquest APS, s'han donat diversos aprenentatges, sobretot, referents a la col·laboració, la cooperació i ajuda entre tot l'agrupament i diversos agents del poble com a forma de canvi i incidència en l'entorn.

Descripció del servei: 

Fer servei al poble de Gironella.

Entitats o centres que hi participen: 
  • Escola Pública de Gironella
  • Ajuntament
  • AEiG Sebastià Montraveta 
Fotos i Material gràfic: