L'opinió de les paraules

ImprimirImprimir
Nom de l'Agrupament: 
AEiG l'Alverna
Demarcació: 
Tarragona
Categories: 
Breu descripció del projecte: 

Realització de preguntes sobre el sexisme, els residus nuclears i el tractament mediàtic a habitants de la ciutat de Tarragona a partir d'unes llibretes repartides per la ciutat i realització de xerrades sobre els temes plantejats.

Desenvolupament del projecte: 

L'opinió de les paraules ha resultat ser una trobada entre els membres dels tarragonins per opinar, xerrar i debatre sobre tres temes en concret, el sexisme, els residus nuclears i el tractament mediàtic de l'actualitat.

Durant les 6 primeres setmanes podien escriure a les llibretes l'opinió sobre el tema escollit en aquell moment. Les llibretes es podien trobar repartides per diversos punts de la ciutat de Tarragona, com per exemple, bars, botigues o centres de gran superfície.

Al cap de dues setmanes d'haver deixat els llibres per a que els ciutadans s'impregnessin de les idees exposades, posteriorment es donava pas a una xerrada - debat entre tots els membres tarragonins participants.

Finalment, les xerrades van ser molt profitoses, ja que van permetre compartir idees i opinions des de diferents punts de vista, i a la vegada, aprendre dels uns i dels altres.

Aprenentatges que s'han donat: 

Aprendre nous coneixements sobre els temes tractats, compartir idees amb gent d'altres edats i punts de vista diferents, i ampliar així la opinió de tots.

Descripció del servei: 

Durant 6 setmanes els tarragonins podien escriure la seva opinió sobre els temes que es tractaven en aquell moment. Els temes principals que es van tractar van ser: el sexisme, els residus nuclears i el tractament mediàtic de l'actualitat. Posteriorment hi havia la possibilitat de realitzar una xerrada - debat sobre el tema tractat. Aquestes xerrades han permès compartir les idees amb la gent d'altres edats i punts de vista diferents, ampliant així la opinió de tots.

Entitats o centres que hi participen: 
  • Espai Jove Kesse
Fotos i Material gràfic: