Natura

Títol Breu descripció del projecte
Gossos abandonats, on van a parar?

Realització d'un servei en una gossera de Lleida amb infants de 8 a 12 anys. Realització de tasques diàries de cura amb els animals.

Cultiva't

Joves de 18 i 19 anys han iniciat un projecte amb l’objectiu de fomentar el consum de productes ètics, ecològics i de proximitat a la ciutat de Tarragona.

Reconstrucció d'un refugi

Reconstrucció d’un refugi a Teià (Maresme) amb mètodes ecològics i sostenibles (Bioconstrucció).

Celebrem la castanyada fent servei

Realització d'una jornada de Servei al poble de Gironella amb tot l'agrupament incloses famílies. Es va arreglar una tanca de l'escola del poble, s'hi va pintar un mural i es van netejar els jardins. També es van arreglar diverses fonts del poble.

Neteja de les ribes del Daró

Acció de neteja de les ribes del Daró al seu pas per Cruïlles i La Bisbal d'Empordà. Aquesta activitat la van realitzar aproximadament 400 joves (Ràngers i Noies Guia) que formaven part d'una trobada d'escoltes i guies de la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

El camí

Senyalització del Camí, un itinerari cultural que recorre tots els Països Catalans.

Clean up the med

Mig miler de nens i nenes de 6 agrupaments escoltes i guies de l’Alt Maresme i La Selva, acompanyats dels seus caps fan accions coordinades per netejar les costes dels seus municipis en el marc de la campanya internacional Clean Up The Med.

Resseguir un camí ramader i arranjar el refugi de les saleres de caderget

Arranjament del refugi de Saleres de Caderget i fer una ruta per camins ramaders des de Fontalba fins al Costabona del 5 al 10 de juliol.

Trobada de diversos agrupaments del sector III i Nord

El projecte consisteix en la neteja i cura del sotabosc dels voltants de Barcelona.

Trucaires per l'Empordà, servei per ajudar als afectats pels incendis

El projecte consistia en una trobada de trucs de tot catalunya on es van realitzar tasques de neteja i conservació de boscos en una zona que va ser devastada pels incendis de l’estiu del 2012, la zona de Capmany.